Op 2e Paasdag wandel je in Bilthoven lekker langs het Heidemeertje

Wandelen op 2e Paasdag Heidemeertje Bilthoven

Op 2e Paasdag zou het behoorlijk fris en wisselvalig zijn. OK, het was inderdaad een beetje halen en brengen vandaag, maar prima weer voor een wandeling langs het Heidemeertje hoor. En sommige honden namen al een sportieve duik in het water! Wij hebben er vandaag van genoten!

2e Paasdag Heidemeertje Bilthoven

Wandelen op 2e Paasdag Heidemeertje Bilthoven

2e Paasdag wandelen langs het Heidemeertje Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl delen via Facebook mag wel, graag zelfs! ©2017 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter