‘Biltse Hoekjes’: het witte bruggetje over De Biltse Grift

Biltse Grift

Biltse Grift met de haven en het witte bruggetje

‘Biltse Hoekjes’: Deze keer brengen we het witte bruggetje over De Biltse Grift onder de aandacht. Een idyllisch plekje in het Kloosterpark. Velen steken hier de Biltse Grift over op weg met de fiets vanuit De Bilt naar De Uithof en vice versa. Een bruggetje dat er mooi bij ligt, zeker in een herfstzonnetje. Twee informatieborden verhalen over het verleden met oude foto’s. Sta er eens bij stil.

Biltse Grift

Hier was vroeger de haven

Biltse Grift

Richting Zeist

Biltse Grift

De brug en de sluis

Biltse Hoekjes

In onze rubriek ‘Biltse Hoekjes’ brengen we bekende en minder bekende ‘hoekjes’ van de gemeente De Bilt in beeld. Plekjes waar een verhaal bij hoort. Plekjes die een bijzondere herinnering vertegenwoordigen of een mooie historie kennen en plekjes die gewoon mooi zijn. Beeld en verhaal brengen zo’n plekje voor iedereen (weer) tot leven.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.