Nieuwjaarsreceptie Business Contact De Bilt

Nieuwjaarsreceptie Business Contact De Bilt BCB

Voorzitter Frans van Beek tijdens zijn nieuwjaarsrede

Nieuwjaarsreceptie Business Contact De Bilt. Gisterenavond vond de nieuwjaarsreceptie van Business Contact De Bilt (BCB) plaats in De Biltsche Hoek. In een geanimeerde sfeer wensten de BCB-leden elkaar een goed jaar toe. De goed verzorgde hapjes en drankjes droegen bij aan een bijzondere en geslaagde avond. Voorzitter Frans van Beek benadrukte in zijn jaarrede het belang van een hechte ondernemersvereniging en stond stil bij diverse gebeurtenissen van het vorige jaar en blikte daarna vooruit op het voorliggende jaar. Hij bracht een toast uit op een goed en succesvol 2016.

Het fotoverslag:

Gastheer Klaas van der VAlk

Gastheer Klaas van der VAlk

Nieuwjaarsreceptie

In een gezellige ambiance troffen de ondernemers elkaar

Nieuwjaarsreceptie

Er was veel te bespreken

Nieuwjaarsreceptie

Aandachtig luisterde men naar de nieuwjaarsrede

Secretaris Cor Groenen (links)

Secretaris Cor Groenen (links)

Hoe zal het nieuwe jaar er uit zien?

Hoe zal het nieuwe jaar er uit zien?

Ook aan tafel ontstonden goede gesprekken

Ook aan tafel ontstonden goede gesprekken

Even het huidige bestuur op de foto

Even het huidige bestuur op de foto

Hans Haaksman, wie kent hem niet

Hans Haaksman, wie kent hem niet

Proost mannen!

Proost mannen!

Nieuwjaarsreceptie

DJ Michèl zorgde voor lekkere muziek op de achtergrond

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.