Fred en De Samsonites brengen ‘Vergleden Tijd’

Bilthovense Boekhandel Fred en de Samsonites

Fred en de Samsonites in de Bilthovense Boekhandel

Gisteren was er een kleine muziektheatervoorstelling over wat je meeneemt en niet kwijt wilt bij de Bilthovense Boekhandel. Fred en De Samsonites brachten poëzie en liederen ten gehore. Bekende nummers op een mooie theatrale manier gezongen. 

Het was een mix van toegankelijke gedichten en herkenbare liederen uit het verleden, die je eigenlijk zo kan meezingen. Uit deze elementen is een poëtische voorstelling van ongeveer 40 minuten gecomponeerd.

Het gezelschap bestaat uit Fred van Dijk (hij draagt de gedichten voor); Marijke de Groot, Millie de Jong, Yvonne Vermeulen, Jitte Roosendaal, Pieter Verpoorten en Peter Boss vormen het koor ‘De Samsonites’. Alle stoelen waren bezet en ondanks het heel slechte weer, was iedereen naar de Bilthovense Boekhandel gekomen. Het enthousiasme over het optreden was groot. Een onderhoudend stukje theater opgevoerd tussen de boeken in de intimiteit van een winkel vol verhalen, poëzie en nog veel meer.

Bilthovense Boekhandel Fred en de Samsonites

Fred

Bilthovense Boekhandel Fred en de Samsonites

En zijn Samsonites

Bilthovense Boekhandel Fred en de Samsonites

Mooie liederen

Bilthovense Boekhandel Fred en de Samsonites

Mooie zang

Bilthovense Boekhandel Fred en de Samsonites

Bilthovense Boekhandel Fred en de Samsonites

Ike Bekking

Bilthovense Boekhandel Fred en de Samsonites

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.