Eerste FC De Bilt album overhandigd door PLUS Bilthoven

PLUS Bilthoven deelt albums "Lokale Helden van FC De Bilt' uit

PLUS Bilthoven deelt albums ‘Lokale Toppers van FC De Bilt’ uit

Afgelopen woensdag werd het eerste FC De Bilt voetbalalbum officieel overhandigd aan het jongste lid van FC De Bilt. Twan, een mini, was de gelukkige die het eerste album in ontvangst mocht nemen uit handen van voorzitter jeugd Rob Florie. Twan was zichtbaar blij toen hij ook nog eens twee extra pakjes met elk 5 voetbalplaatjes uit handen van Michael van de PLUS Bilthoven er bij kreeg! PLUS Bilthoven sponsort deze bijzondere en lokale voetbalheldenactie!

Spaar al je lokale voetbalhelden!
 Bij elke € 10,- aan boodschappen bij PLUS Bilthoven krijg je
 een pakje met 5 voetbalplaatjes GRATIS.
 Wekelijks zijn er ook diverse actieproducten waarbij je een extra pakje GRATIS krijgt. Zo gaat het sparen lekker snel! De actie duurt tot en met zaterdag 30 april 2016.

Op deze woensdag waren er bovendien een aantal medewerkers van de PLUS Bilthoven en een aantal vrijwilligers van FC De Bilt aanwezig om de albums en de plaatjes te overhandigen. Bovendien was het in de kantine van FC De Bilt een komen en gaan van jeugdleden die kwamen voor het album én de plaatjes. Er hingen ook volop posters met daarop de foto’s van een aantal FC De Bilt leden. Deze posters zijn bovendien ook nog eens te bestellen!

Een leuke lokale actie die door hoofdsponsor PLUS Bilthoven is georganiseerd.

PLUS Bilthoven deelt albums uit

Rob Florie overhandigd het eerste album aan Mini Twan

PLUS Bilthoven deelt albums uit

Michael van PLUS Bilthoven deelde de eerste voetbalplaatjes uit

PLUS Bilthoven deelt albums uit

PLUS Bilthoven deelt albums uit

PLUS Bilthoven deelt albums uit

De albums lagen klaar voor de jeugdleden

PLUS Bilthoven deelt albums uit

Een van de eersten in de kantine kreeg het album uit handen van Frank Groen

PLUS Bilthoven deelt albums uit

‘YES! Dit is mijn trainer’

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.