Zeepkistenrace Bilthoven 2016 wervelend succes!

Zeepkistenrace Bilthoven 2016 een enerverend evenement

Vandaag werd door de Ronde Tafel voor de vierde keer de Zeepkistenrace georganiseerd. Bilthoven stond bol van de belangstelling en vele zeepkisten verschenen aan de start. Wethouder Madeleine Bakker-Smit duwde de eerste zeepkist van de helling, waarna in een spannende 50 meter de tijd werd geklokt. Vele mooie en bijzondere creaties verschenen aan de start. Er waren diverse wedstrijden en ook vele prijzen te winnen!

Het was lekker weer, warm en vooral droog! We hebben heel veel foto’s gemaakt van al die leuke zeepkisten, hun vaak jonge bestuurders en ook van de pumptrack.

De Zeepkistenrace voor het goede doel

De Ronde Tafel zet zich met de Biltse Zeepkistenrace jaar op jaar in voor een sfeervolle dag voor de inwoners van gemeente De Bilt. Ieder jaar slagen zij er in dit event met een positief resultaat af te sluiten. Het positieve resultaat van dit event wordt besteed aan de ontwikkeling van kwalitatief goede speelgelegenheden in de gemeente De Bilt. Met deze keuze hoopt de Ronde Tafel bij te dragen aan de ontwikkeling van aantrekkelijke sport- en spelmogelijkheden voor kinderen van verschillende leeftijdgroepen en hiermee de sociale cohesie van de gemeente te versterken.

Wethouder Madeleine Bakker-Smit verrichtte de eerste afduw van de Zeepkistenrace!

Wethouder Madeleine Bakker-Smit verrichtte de eerste afduw van de Zeepkistenrace!

Een zeepkist vol dracula's

Een zeepkist vol dracula’s

Zeepkisten

Hup, het gas er op!

Zeepkisten

Mini zeepkist met mini bestuurder maar wel snel en strak gestuurd!

Zeepkistenrace Bilthoven

Die vloog wel heel hard uit de bocht!

Gaan als de brandweer(rood)

De Pumptrack was dit jaar nieuw

Gaan met die banaan

Welke Tattoo wil je hebben?

Zeepkistenrace Bilthoven 2016

Lekkere muziek

Ponyrijden

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Opbrengst Zeepkistenrace naar nieuwe speeltuin! - DeBiltinBeeld.nl
    9 december 2016 op 19:05

    […] Even kijken naar de Zeepkistenrace 2016? KLIK hier! […]

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.