Kunstmarkt De Bilt met Boetz Beats van start

Boetz Beats

Kunstmarkt De Bilt Boetz Beats

Gisterenavond werd traditioneel de Kunstmarkt De Bilt afgetrapt met Boetz Beats in het Van Boetzelaerpark. Diverse bands traden deze avond op onder een heldere hemel. De temperatuur was goed, de drankjes koel en de bands zeer verrassend.

De voetjes gingen echt van de vloer met de band Neighbours die bestaat uit leraren van De Werkplaats en HNL. Ze speelden nummers uit heden en verleden. Boetz Beats werd druk bezocht en werkelijk van piepjong tot respectabele leeftijden, waren in het park om dit feest mee te vieren. Ook de zweefmolen was er weer en bood veel plezier!

De foto’s spreken voor zichzelf: Boetz Beats!

Vroeg in de avond zat het al lekker vol

Seven To Eleven gaf een gaaf optreden

De zweefmolen kan je niet meer wegdenken bij de aftrap van Kunstmarkt De Bilt

Het mooie weer kwam vast door de band Creators of the Sun

Een gezellige drukte

Jong en wat ouder op de dansvloer

Oude- en nieuwe nummers knalden van het podium met Neighbours

Bij het vallen van de duisternis was het stampvol!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.