Biltsch Oktoberfest één groot feest!

HF Witte

Oktoberfest 2016 De Bilt een groot feest

Het tweede Biltsch Oktoberfest georganiseerd door de Local Heroes, was weer een groot succes! De feestgangers genoten zaterdagavond van een fantastisch feest in de tot biertent omgetoverde sporthal van HF Witte, inclusief biertafels, bierbanken en een mega tap!

Niet in de laatste plaats door de perfecte catering – het bier vloeide rijkelijk – maar ook door de gangmakers zoals het Schlagerduo Gustaf und Otto, een top blaaskapel en de DJ!

Bijna iedereen was in stijl gekomen en had de oproep van de organisatoren met plezier opgepakt om in ‘passende’ kleding te komen: Lederhosen und Dirndl. De foto’s spreken voor zich. The Local Heroes De Bilt hebben er een topfeest van gemaakt!

De fotoserie

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Sinterklaas!

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

Oktoberfest 2016 De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.