Een grote jungle in HF Witte

Dolle pret tijdens Jungle Fun 2016

Dinsdag was HF Witte omgebouwd tot een groot oerwoud. Basisschoolleerlingen uit De Bilt konden op drie tijdstippen genieten van een springkussenparadijs van formaat! Bijna 300 kinderen kwamen langs voor veel pret. Iedere deelnemer kreeg een banaan om de energie een beetje op peil te houden.

Jungle Fun groot succes

De Buurtsportcoaches van MENS De Bilt organiseerden dit jaar weer een waar kinderspektakel in de sporthal. Met tal van originele springkussens.

De salto’s waren niet van de lucht

Jungle Fun

Dit jaar weer een heleboel nieuwe sprinkussens

Jungle Fun

Tot een kasteel aan toe

Jungle Fun

Goede poging, jammer, net mis!

Jungle Fun

Ook een potje voetbal behoorde tot de mogelijkheden

Jungle Fun

En daar gaan we weer!

Jungle Fun

Kip vangen! Onder leiding van Buurtsportcoach Sebastiaan Klok

Een fotootje voor Facebook

Jungle Fun

Kangaroos very dangerous

Jungle Fun

Voor iedereen een jungle-verrassing

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.