Even de hond uitlaten in het Leijense bos

Beukenlaan Leijense bos Bilthoven in de herfst Hond uitlaten

Even de hond uitlaten

Even de hond uitlaten is geen straf als je het doet op een zonnige herfstdag. In dit geval op een mooie beukenlaan in het Leijense bos. Terwijl de beukenblaadjes zachtjes naar beneden dwarrelen, loop jij daar heerlijk tussen het bruin, groen, geel en oranje. Wat wonen we toch in een prachtige omgeving!

Het Beukenlaantje ideaal voor de hond uitlaten

Beukenlaan Leijense bos in de herfst Hond uitlaten

Beukenlaan Leijense bos in de herfst

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.