Heidemeertje in herfstsferen op z’n mooist

Heidemeertje Bilthoven in de herfst

Heidemeertje Bilthoven in de herfst

Wat is het heidemeertje toch een prachtig plekje. Je kunt er fijn de hond uitlaten. Je kunt er ook gewoon omheen wandelen. Je kunt er in ieder geval vrijwel altijd enorm genieten van de pure schoonheid.

Heidemeertje weer op z’n mooist

Heidemeertje Bilthoven in de herfst

Heidemeertje Bilthoven in de herfst

Heidemeertje in de herfst

Heidemeertje in de herfst

Heidemeertje in de herfst

Heidemeertje in de herfst

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.