Heidemeertje in herfstsferen op z’n mooist

Heidemeertje Bilthoven in de herfst

Heidemeertje Bilthoven in de herfst

Wat is het heidemeertje toch een prachtig plekje. Je kunt er fijn de hond uitlaten. Je kunt er ook gewoon omheen wandelen. Je kunt er in ieder geval vrijwel altijd enorm genieten van de pure schoonheid.

Heidemeertje weer op z’n mooist

Heidemeertje Bilthoven in de herfst

Heidemeertje Bilthoven in de herfst

Heidemeertje in de herfst

Heidemeertje in de herfst

Heidemeertje in de herfst

Heidemeertje in de herfst

DeBiltinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl delen via Facebook mag wel, graag zelfs! ©2017 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter