Presentatie 11de hoofdstuk Jubileumboek 110 jaar SCHC

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

Presentatie 11de hoofdstuk Jubileumboek 110 jaar SCHC

Afgelopen dinsdagavond werd het 110-jarig jubileum van SCHC nog eens dunnetjes overgedaan. Bestuur en ereleden van de Stichtsche waren in grote getale naar het clubhuis gekomen om samen het glas te heffen. Bovendien werd deze avond het 11e hoofdstuk van het jubileumboek ‘Het Wonder van Bilthoven’ gepresenteerd: ‘2006-2015 Groot, groter, groots…. en terug!’.

Stephan van der Vat opende de avond en leidde de aanwezigen door de geschiedenis van de club. Ook het heden kwam ruim aan bod en vooral de groei van SCHC was een belangrijk aandachtspunt. Bovendien bracht hij een toast uit op de volgende 110 jaar!

Daarna was het de beurt aan Kirsten Szameitat, redactie voorzitter van het boek ‘Het Wonder van Bilthoven’, om het 11e hoofdstuk aan te kondigen. De presentatie van het inmiddels digitale boek, werd door Sanne van der Zee van de Biltsehelpdesk.nl verzorgd. Zij leidde de aanwezigen in snel tempo door de eerste 10 hoofdstukken om natuurlijk langer stil te staan bij het nieuwe hoofdstuk 11. Het boek is in deze vorm (met hoofdstuk 11) alleen on-line te bekijken en te lezen op www.wondervanbilthoven.nl

Het was een gezellige avond waarbij erelid en wethouder sport Madeleine Bakker-Smit ook aanwezig was.

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

SCHC 110 jaar met bestuur en ereleden in het clubhuis

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

SCHC voorzitter Stephan van der Vat opende de avond

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

Kirsten Szameitat, redactie voorzitter van het boek ‘Het Wonder van Bilthoven’

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

Sanne van der Zee leidde het gezelschap door het hele boek en stond natuurlijk wat langer stil bij het nieuwe hoofdstuk 11

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

Veel leuke details en foto’s van de laatste tien jaar passerden de revue

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

De gehele redactieraad

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

Ook het oudste erelid met haar 93 jaar! was aanwezig

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

Ook erelid Madeleine Bakker-Smit kwam langs op het jubileumfeest

SCHC 110 jaar jubileum bestuur en ereleden

Het bleef nog lang gezellig in het clubhuis

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.