13e editie van de Chocolademelkloop!

Chocolademelkloop 2016 was weer een meer dan geslaagde happening!

Chocolademelkloop 2016 was weer een meer dan geslaagde happening!

De 13e editie van de Chocolademelkloop was weer ontzettend leuk, gezellig en meer dan geslaagd.  Vanmorgen werd de traditionele Chocolademelkloop gehouden. Het was een drukte van belang op Landgoed Beerschoten. Op de 5 kilometer bijvoorbeeld, hadden zich 554 lopers opgegeven. Er werd fanatiek gelopen, dat is te zien op het beeldverslag. Sommige lopertjes liepen  gezellig hand in hand met paps of mams.

Saskia Fonteyne organisator van het eerste uur: “Dertien jaar geleden begonnen we met 66 lopers. Het was toen een gezellig gebeuren. Belangrijk vinden we nog steeds, dat het heel ongedwongen en gezellig moet zijn. Vandaar dat we het aantal deelnemers moeten beperken tot 1250. De bedoeling van het evenement is om kinderen en volwassenen aan het bewegen te krijgen en belangrijk, houde! Een dergelijk evenement kan de aanleiding zijn om lekker te blijven bewegen door hard te lopen.”

Wethouder Hans Mieras liep de 5 kilometer dit jaar voor de dertiende keer mee. Ofwel, Mieras is er van de eerste keer bij en heeft geen Chocolademelkloop overgeslagen! Hij werd wel door zijn zoon verslagen……

Chocolademelkloop 2016:

Even lekker loskomen

Even lekker loskomen

De warming-up

De warming-up

Die pieten toch, de een wilde de andere kant op starten

Die pieten toch, de een wilde de andere kant op starten

De eerste start van de 1 kilometer

De eerste start van de 1 kilometer

Chocolademelkloop 2016 De Bilt

Chocolademelkloop 2016 De Bilt

De hele familie over de finish

De hele familie over de finish

Ook deze hulp-sinterklaas liep mee

Ook deze hulp-sinterklaas liep mee

De pieten maakte er een gezellige boel van

De pieten maakte er een gezellige boel van

En daar ging de volgende afstand

En daar ging de volgende afstand

Samen lopen altijd gezellig, maar wel insprannend

Samen lopen altijd gezellig, maar wel insprannend

Er werd fanatiek gelopen

Er werd fanatiek gelopen

Alle deelnemers kregen een gevulde rugzak mee naar huis als aandenken

Alle deelnemers kregen een gevulde rugzak mee naar huis als aandenken

Chocolademelkloop 2016 De Bilt

Zelf je broodje bakken boven een echt vuur

Altijd weer spannend zo'n start

Altijd weer spannend zo’n start

Kinderen konden deelnemen aan de Pieten-opleiding

Kinderen konden deelnemen aan de Pieten-opleiding

De tien kilometer deelnemers mochten nog een rondje

De tien kilometer deelnemers mochten nog een rondje

Wethouder Hans Mieras liep voor de dertiende keer mee!

Wethouder Hans Mieras liep voor de dertiende keer mee!

DeBiltinBeeld.nl brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2017 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter