Voedselbank-gezinnen krijgen Sinterklaascadeautjes

Sinterklaas presentjes voor kinderen van gezinnen Voedselbank De Bilt

Thea Schoonhoven van Voedselbank De Bilt met de Sinterklaas presentjes voor de gezinnen van Voedselbank De Bilt

Vandaag kregen alle gezinnen waarvan het jongste kind niet ouder is dan 8 jaar een cadeauzak met cadeautjes voor álle gezinsleden, ook de volwassenen. Dit was voor de gezinnen die levensmiddelen afnemen van Voedselbank De Bilt een bijzondere verrassing. De Winkeliersvereniging Bilthoven-Centrum en Kwinkelier, hadden met z’n allen voor deze gezinnen een zak van Sinterklaas vol met presentjes gemaakt.

Thea Schoonhoven van Voedselbank De Bilt: “Het is erg leuk dat deze Bilthovense winkeliersvereniging ook voor gezinnen die in armoede leven een Sinterklaasfeest willen organiseren met een heuse zak van Sinterklaas met presentjes. Het is hartverwarmend dat we in deze feestelijke periode iets extra’s kunnen meegeven om de kinderen mee te laten genieten in de feestvreugde en ook zij kunnen vertellen wat ze van Sinterklaas hebben gekregen.”

De gezamenlijke actie is ondersteund door Fly Webservices Maartensdijk, die alles netjes hebben ingepakt in een mooie juten zak van Sinterklaas en gezorgd dat de cadeautjes aansluiten bij de diverse leeftijdsgroepen van de kinderen. Natuurlijk rekening houdend met jongetjes en meisjes.

Een bijzonder geslaagde actie, waarbij Voedselbank De Bilt de Bilthovense winkeliers bijzonder erkentelijk is!

Sinterklaas presentjes voor gezinnen Voedselbank De Bilt

Met een persoonlijk kaartje

Sinterklaas presentjes voor gezinnen Voedselbank De Bilt

Voor elk gezin met kinderen een speciaal samengestelde zak van Sinterklaas

 

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.