Pietenband Kunst en Genoegen speelt op de Hessenweg

Pietenband

Pietenband Kunst en Genoegen speelt op de Hessenweg

Vandaag speelde de Pietenband van Kunst en Genoegen uit Maartensdijk de sterren van de lucht. De band trok van de rotonde met de Looydijk, over de Hessenweg en gaf diverse concerten. Ook Sinterklaas was meegekomen.

Kunst en Genoegen speelt traditiegetrouw op de zaterdag voorafgaand aan Sinterklaas in De Bilt en bracht ook dit jaar weer dat lekkere Sinterklaassfeertje in het winkelcentrum van De Bilt.

Pietenband Kunst en Genoegen Hessenweg De Bilt

Het Pietenorkest van Kunst en Genoegen zag er weer kleurrijk uit

Pietenband Kunst en Genoegen Hessenweg De Bilt

De strooipiet had het reuze druk

Pietenband Kunst en Genoegen Hessenweg De Bilt

Lekker volgas spelen

Pietenband Kunst en Genoegen Hessenweg De Bilt

Pietenband Kunst en Genoegen Hessenweg De Bilt

De oude tubapiet had een lekker bankje om vanaf te spelen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.