Kerstbomen van eigen grond uit Groenekan

Kerstbomen! Suzanne van Vulpen helpt u graag!

Wie op zoek is naar een mooie kerstboom kan heel goed terecht in Groenekan bij Kwekerij Van Vulpen. Met kluit, zonder kluit, klein of tot 4 meter hoog! Jan, Eva, Suzanne en Jur helpen u graag bij het uitzoeken van een passende boom. Een Fijnspar, een Nordmann, een Picea Omorika of Koreana (Zilverspar), u mag het zeggen alle rassen zijn in huis met elke hun specifieke mooie eigenschappen én van eigen Groenekanse-bodem!

“De bomen worden met veel zorg, en zo veel mogelijk met kluit, uit de grond gehaald,” vertelt Jur Feenstra. “De bomen zijn bij ons super vers, omdat ze niet getransporteerd hoeven te worden. Bij grote bomen kunnen onze klanten zelf de boom aanwijzen die ze graag willen hebben. Verder staan onze bomen in de kas, dus bij slecht weer lekker droog!”

WeCycle

“De bomen met kluit kun je heel lang mooi houden,” vertelt Suzanne van Vulpen (de dochter van Jan van Vulpen). “Het is zelfs zo, dat als mensen de boom goed hebben verzorgd, zij de boom kunnen teruggeven. Wij herplanten de boom en laten hem dan weer twee jaar groeien, om opnieuw verkocht te worden. Zo maken we maximaal gebruik van de kerstbomen en kan een boom vele, vele jaren mee!”

Brocante, wanten en mutsen en Ceci et Cela

Verder is in  de kas van Van Vulpen een hoekje ingericht met brocante, wanten en mutsen en leuke cadeautjes van Ceci et Cela. Dat zijn voornamelijk handgemaakte artikelen uit verschillende werelddelen, veelal afkomstig uit grotere en kleinere fairtrade bedrijven. Eva: “Het is altijd leuk om er iets gezelligs van te maken met leuke spulletjes, cadeautjes en praktische zaken.”

Verder is de kas in Kerstsfeer ingericht en is er na drie altijd iets te drinken voor de klanten. Bovendien helpt men u graag met het in de auto zetten van de kerstboom.

Kwekerij Van Vulpen, Groenekanseweg 250, Groenekan (gelegen tussen de Herbie-rotonde en het spoor).

Openingstijden: van maandag t/m zaterdag 08.0 – 17.00 uur.

Jur Feenstra leidt ons rond op de kwekerij

Eva heeft leuke ideeën voor een kerstboom in pot

Gezellig, overdekt en een ruime keus!

Kerstbomen zo ver je kan kijken

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.