Sandwijck kleurrijk in december

Sandwijck winter

Sandwijck kleurrijk in de winter

Wie op een zonnige decemberdag op Sandwijck gaat wandelen, staat versteld van alle kleuren die daar het beeld bepalen. Het donkerblauwe ijs, het turquoise kroos, de helderblauwe lucht en de bijzondere, gouden ginkoboom dragen allen bij aan een kleurrijke winterse wandelervaring.

Bekijk de foto’s en geniet

Sandwijck kleurrijk in december

Het ijs op deze waterpartij ziet er donkerblauw uit

Sandwijck kleurrijk in december

Het kroos lijkt welhaast turquoise

Sandwijck winter

De grappige folly baadt in het heldere, winterse zonlicht

Sandwijck winter

Oplichtende pluimen

Sandwijck kleurrijk in december

Huize Sandwijck tussen ginko en beuk

Sandwijck kleurrijk in december

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.