WVT Kerstmarkt en Repair Café gezellig en sfeervol

WVT Repair Café

Vandaag was het een drukte van belang in de WVT. De traditionele Kerstmarkt en het Repair café vonden tegelijkertijd plaats. Een prima combinatie, zo bleek. Velen waren naar het Repair Café gekomen en bezochten ook even de Kerstmarkt. Andersom gebeurde ook en keerde men terug met een defect apparaat!

Vandaag stonden 12 reparateurs paraat om vele apparaten weer aan de praat te krijgen. Van versterker tot speelgoedtreintje en van fiets tot koffiezetapparaat. In vrijwel alle gevallen ging men huiswaarts met een funcitonerend apparaat en hoefde niet vervangen te worden.

Kerstmarkt

Bij de inzameling voor de bazaar eerder dit jaar, worden alle kerstspulletjes apart gehouden voor de Kerstmarkt. Van kunstboom, via verlichting naar kerstversiering, alles was ruimschoots aanwezig om een sfeervol Kerst te vieren. Het was bij aanvang al direct heel gezellig druk. De opbrengst van de makrt komt ook weer geheel ten goede aan de WVT!

Dankzij de vele vrijwilligers vandaag, was het weer een fantastisch evenement. Rondom het Repair Café zijn al zo’n 18 vrijwilligers actief. Bovendien zorgen beide evenementen dat gebruikte spulletjes weer een tweede leven krijgen! Het WVT Repair Café wordt mede mogelijk gemaakt door Transition Town de Bilt.

Het volgende Repair Café Bilthoven wordt gehouden op zaterdag 28 januari 2017.

De vrijwilligers hadden er duidelijk plezier in om het gezellig aan te kleden

Ervaren techneuten weten voor alles een oplossing

Ook minikerstboompjes waren volop in de aanbieding

Will kwam met haar oude radio, die zij 50 jaar geleden van de buurvrouw had gekregen: “Hij doet het nog steeds, alleen is de ontvangst in mijn flat slecht. Ik hoop dat ze iets kunnen regelen met een antenne of zo.”

En zo ziet dat er van binnen uit. Ruim 50 jaar oud en functioneert nog steeds

Kerstverlichting, zo ver je kon kijken

Pieter is de jongste medewerker van het Repair Café en loopt stage. Hij is op zijn jonge leeftijd al in staat om veel spulletjes te repareren.

Gezellig druk op de Kerstmarkt

Ook deze waterval functioneerde weer

Een gezellig kerstdorpje in de verkoop

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.