Met een gerust hart de Kerst in

Insight Advocaten Bilthoven, Jochem van den Bosch en Jelle Braak: “Ga met een gerust hart de Kerst in”

Aan het eind van het jaar met het zicht op Kerst en Oud en Nieuw, is het fijn dat je werkelijk kan genieten van deze feestdagen. Het blijkt dat er dan mensen zijn die met gemengde gevoelens deze periode in gaan. Er zit hen nog iets dwars. Onenigheid over de uitvoering van een scheidingsconvenant, een langslepende ruzie over erfrecht met de buren en zo horen we nog al eens van deze verhalen.

We gingen daarom te rade bij Insight Legal Advocaten in Bilthoven, waar advocaten Jelle Braak en Jochem van den Bosch praktijk houden. We worden allervriendelijkst ontvangen door Jelle en Jochem. Op onze vraag of zij ook ervaren dat veel mensen nog iets ‘onder de leden hebben’, antwoord Jelle bevestigend: “Dat maken wij ook vaak mee. Vooral als de kerstperiode aanstaande is, blijken veel mensen nog met iets rond te lopen dat ze eigenlijk – liefst voor de Kerst – aanhangig willen maken en een start willen maken om tot een oplossing te komen.”

Maak uw zaak op tijd aanhangig

“Ook nadert 1 januari 2017 met rasse schreden,” vervolgt Jochem van den Bosch. “Veel zaken moeten eigenlijk voor deze datum aanhangig worden gemaakt, omdat het na die datum lastiger wordt of dat je te maken krijgt met veranderende wet- of regelgeving.”

“Mensen kunnen voor dit soort zaken altijd snel bij ons terecht. Voor een advies over een bepaalde kwestie of deze alvast te melden en aanhangig te maken. Wij gaan er dan nog dit jaar mee aan het werk en zorgen in ieder geval dat men met meer rust de feestdagen tegemoet gaat. Dit met de wetenschap dat hun probleem of grieven, in goede handen zijn en dat er werkelijk een start is gemaakt om tot een oplossing te komen,” voegt Jelle nog toe.

Mocht u nog vóór de Kerst een afspraak willen maken, dit kan via:

De website  of  telefonisch 030 – 228 70 85  of  per E-mail: info@insightlegal.nl

Insight Legal Advocaten, Rembrandtlaan 31, 3723 BG Bilthoven www.insightlegal.nl

Insight Legal Advocaten Bilthoven Jelle Braak en Jochem van den Bosch

Advocaten Jelle Braak en Jochem van den Bosch

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.