Fraternitas 100 jaar Kerstmutsenloop

Start Kerstmutsenloop Fraternitas 100 jaar

Afgelopen zaterdagmiddag zag het rood van de kerstmutsen in het bos nabij Beerschoten. Fraternitas hield de Kerstmutsenloop, een speciale editie in de aanloop naar 100 jaar Fraternitas in 2017! Rond honderd lopers hadden zich verzameld om het rondje van 2 kilometer één keer, twee keer of zelfs vier keer te lopen. Voor wie dat allemaal iets te veel was, wandelden deze afstand.

Het was erg gezellig en velen hadden naast een kerstmuts nog veel meer gedaan aan hun outfit om het extra feestelijk te maken. Jong en oud liep mee en dat laat nog maar eens zien dat bewegen goed is voor jong en oud en dat dit allemaal mogelijk is bij CSV Fraternitas!

Een beeldverslag van de Kerstmutsenloop

Het bos kleurde helemaal rood van al die kerstmutsen

Sommigen hadden er echt werk van gemaakt!

Even bijpraten

Natuurlijk op de foto!

Het speciale Fraternitas100 jaar-T-shirt

Even rekken en strekken

We ontdekten zelfs een rendier

Even naar voren

Even naar boven

Dolle pret!

En hollen maar!

De wandelaars onder leiding van het oudste lid Eef (rechts) zetten er een flinke pas in

En even met z’n allen op de foto!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.