Ouderen dineren bij Van der Valk

Een sfeervol kerstdiner bij Van der Valk Restaurant De Biltsche Hoek met alleenstaande- en alleengaande ouderen

Gisterenavond was het heel erg gezellig bij Van Valk Restaurant de Biltsche Hoek. 135 alleenstaande- en alleengaande ouderen genoten van een heerlijk kerstdiner. Het werd dit jaar voor de 14e keer door Van der Valk en het Nationaal Ouderenfonds georganiseerd. Verder werd het kerstdiner ondersteund door MENS De Bilt, de Rotary en de Lions 2000. Zij zorgden onder andere voor het vervoer én de bediening. Ook gastheer Klaas van der Valk deed volop mee in de bediening.

Tussen de gangen door trad er een koor op, werden gedichten voorgedragen en werd er een bijzonder eigentijds kerstverhaal verteld. Ook was er tijd voor een samenzang. Er waren voor het diner vele plaatsgenoten uitgenodigd en ook een aantal ouderen uit de regio. Het was een mer dan geslaagd diner.

Ouderen

Rabobank-directeur Migchel Dirksen was en van de obers

Een gezellige ambiance om kennis met elkaar te maken

Ook dominee Benedikte Bos zorgde er voor dat niemand iets te kort kwam

Het koor de Witte Kerstbollen zong diverse kerstliederen

De brigade van vrijwilligers opereerde als een geoliede machine

Een mooi samenzijn

Het hoofdgerecht smaakte een ieder uitstekend

Een prima kerstsfeer

RTV De Bilt maakte een mooie reportage van het diner.

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.