Centrumkerk en Julianaschool vieren samen Kerst

Centrumkerk

Kerstviering Julianaschool en Centrumkerk Bilthoven en en al sfeer en heel druk bezocht

Vanmiddag was het ontzettend druk en heel sfeervol op het terrein tussen de Julianaschool en de Centrumkerk. Kinderen, ouders, kerkleden, leraren, belangstellenden, iedereen had zich verzameld rond het podium en de kerststal om deze kerstviering mee te maken. Er werd gezongen, er werden verhalen voorgelezen en er werd gemusiceerd. Dominee Benedikte Bos en schooldirecteur Ella Prins verzorgden de viering.

Vooraf en na de viering was er voor iedereen een beker warme chocolademelk of glühwein, met een koekje of een flinke plak kerstbrood! Het was een heel sfeervolle viering die zich kon verheugen in een enorme belangstelling!

Een sfeerimpressie

Voor Ella Prins, directeur Julianaschool, ging een lang gekoesterde wen in vervulling met de gezamenlijke kerstviering in de open lucht!

De Kindercantorij van de Centrumkerk zong diverse liederen

Dominee Benedikte Bos ging de kerstviering voor en vertelde kerstverhalen

Leraren van de Julianaschool zongen het eerste couplet van Stille Nacht, waarna iedereen meezong

Een levende kerststal met schapen

Het kindeke – in dit geval Lotte – sliep heerlijk in haar kribbe

Het veld was geheel gevuld met kinderen, ouders, grootouders en belangstellenden

Centrumkerk

Vanaf een sfeervol verlicht podium werd gezongen en gemusiceerd

Centrumkerk

Ook de allerkleinste zongen liedjes

Centrumkerk

Een en al sfeer en gezelligheid

Centrumkerk

Jozef en de twee wijzen

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.