Even een frisse neus halen in het Leyense bos

Even een frisse neus halen in het Leyense Bos

Wie na twee Kerstdagen even een frisse neus wilde halen, kon vandaag prima terecht in het Leyense bos en op Landgoed Beukenburg. Het was heerlijk zacht weer en het zonnetje scheen er lekker bij. Menigeen dook even het bos in en liet zich vergezellen door de hond of het paard.

Samen wandelen en bijpraten

In het Leyense Bos

Fijn een stukje rijden op het paard

Even een frisse neus halen

Menigeen dook even het bos in vergezeld van de hond

Lekker wandelen op Landgoed Beukenburg

Het zonnetje scheen er lekker bij

Winterwandeling in het Leyense Bos en op Landgoed Beukenburg

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

  • Reageer
    Kees v gogh
    27 december 2016 op 22:15

    Deze laantjes zijn altijd mooi in welk jaargetijde dan ook

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.