Eerste Nieuwjaarsconcert van Trio Tango Extremo

Nieuwjaarsconcert

Nieuwjaarsconcert Schutsmantel Bilthoven, met Trio Tango Extremo

Vanmiddag was het een en al Argentijnse sferen in Zorgcentrum Schutsmantel in Bilthoven. Deze middag gaf Trio Tango Extremo het eerste Nieuwjaarsconcert in Bilthoven. Het ensemble bestaat uit Tanya Schaap (viool), Marijn van der Ven (contrabas) en Rob van Kreeveld (piano). Ze brachten een gevarieerd programma met onder andere eigen arrangementen. We beluisterden muziek van Pedro Laurenz, Astor Piazzolla, Hilga Mulder en Jacques Brel.

Het trio bestaat uit bevlogen musici van topniveau, die de sterren letterlijk van de lucht speelden in de Schutsmantel. Het publiek genoot enorm en naar zeggen, was het nog nooit zó druk! Voor velen was Rob van Kreeveld een bekende verschijning. Kreeveld was tot 1977 de begeleider van Paul van Vliet en schreef onder meer de liedjes als “Veilig achterop bij vader op de fiets” en “Meisjes van dertien”.

Het concert is georganiseerd door de Stichting Muziek in Huis. Meer informatie www.muziekinhuis.nl en www.tangoextremo.com.

Tanya Schaap speelde met veel vuur op haar viool

Een topbezetting in de Schutsmantel

Nieuwjaarsconcert Schutsmantel Trio Tango Extremo

Nieuwjaarsconcert

Het was puur genieten voor het in ruime mate aanwezige publiek. Elk nummer werd door Tanya Schaap ingeleid met een kort en vaak humoristisch verhaal

Trio Tango Extremo

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.