Bootcamp, zoals Bootcamp hoort: Buiten!

Bootcamp

Bootcamp bij Fitness Visscher in Groenekan, het hele jaar door buiten!

Bij Fitness Visscher in Groenekan wordt de Bootcamp buiten gehouden. Op een speciaal ontwikkelt parcours op eigen terrein, worden diverse oefeningen uitgezet. In een flink tempo wordt het geheel afgelegd. “De Bootcamp gaat altijd door, weer of geen weer,” vertelt een enthousiaste Anne-Hans Visscher. “De toestellen en de oefeningen hebben we allemaal zelf bedacht én gebouwd, waardoor er een perfecte workout ontstaat.”

De Bootcamp is een les die buiten plaats vind op het eigen terrein van Fitness Visscher, weer of geen weer. Dat geldt ook voor de fotograaf, want tijdens de les die wij bijwoonden regende het af en toe flink. Bootcamp verbetert je de conditie, maar ook je kracht, snelheid, balans, coördinatie en verbetert vooral je souplesse.

De Bootcamp lessen bij Visscher worden gegeven door gecertificeerde trainers. Het hele jaar door heerlijk in de buitenlucht werken aan je conditie.  Je traint al je spieren in het lichaam tijdens de bootcamptraining. Kortom, een uitdagende workout, lekker buiten, op unieke toestellen, leuke oefeningen, onder begeleiding van een instructeur en met lekkere opzwepende muziek!

Kom een keer gratis meetrainen en maak vrijblijvend een afspraak met Fitness Visscher telefoon 0346 – 212 412 of via de website.

Fysio Fitness Visscher, Ruigenhoeksedijk 21, 3737 MP Groenekan.

Bootcamp

Een gevarieerd trainingsprogramma en elke week weer anders

Bootcamp

Souplesse en coördinatie komen ruimschoots aan bod

Bootcamp

Na de warming-up, worden alle oefeningen uitgelegd door de instructeur

Bootcamp

Bovendien is het ook best gezellig tijdens de training

Bootcamp

Aan het elastiek, een enerverende ervaring

Fitness Visscher Bootcamp

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.