Mooie zonsondergang luidt koude nacht in

Zonsondergang gezien vanaf het Kikkerpad

Vandaag rond half vijf fietsten we vanaf de Kooijdijk het Kikkerpad op. Daar was een mooie zonsondergang te zien boven Utrecht Overvecht. We zijn even gestopt om het voor u vast te leggen. De zonsondergang luidt een koude nacht in. Vannacht wordt het min viif graden!

Zonsondergang gezien vanaf het Kikkerpad

Zonsondergang bovenm Overvecht

Zonsondergang boven de Utrechtse wijk Overvecht gezien vanaf het Kikkerpad

Mooie zonsondergang luidt koude nacht in

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.