Familietoernooi in HF Witte

Familietoernooi

Familietoernooi 2017 in HF Witte weer een succes!

Vandaag werd het traditionele Familietoernooi gehouden in HF Witte en dat al voor de 29 ste keer! In dit zaalvoetbaltoernooi, speelden acht familie-teams tegen elkaar en via een aantal poule-wedstrijden in beide poules, speelden de winnaars in een kruisfinale. In de Finale, gespeeld tussen de familie Engel en de families Schoon en Hoep, bleek familie Engel de sterkste en won het toernooi met 3-1. Zij namen de Jan Engel Bokaal mee naar huis, vernoemd naar de vorig jaar overleden Jan Engel.

Er werd lekker gevoetbald. In een sportief toernooi met leuke acties en doelpunten. Het was een komen en gaan van publiek en in het restaurant werd gebroederlijk geluncht, om daarna weer lekker tegen elkaar te voetballen. Na afloop Kortom, weer een geslaagd Familietoernooi.

Familie Engel tegen familie De Bie, deze poulewedstrijd eindigde in 0-3

Familie Godefroy tegen familie Sluijk, een spannende wedstrijd met als eindstand 2-1

Hier weer een spannend moment

Het tegendoelpunt van de familie Sluijk

Een overwinning voor de familie Godefroy met de sportieve felicitaties van een der Sluijken

Toen was het de beurt aan het combinatieteam van de families Agterberg en Drost, tegen de familie Elders

Leuke acties

Weer zo’n spannend momentje dat het publiek op de been hield

Familietoernooi

Een spannend moment voor het doel van familie De Bie met een aanval van de familieteam van Schoon en Hoep

Familietoernooi in HF Witte

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

1 Reactie

 • Reageer
  E.Huussen
  8 januari 2017 op 15:34

  Fantastisch dat er aan dit jaarlijks teugkerende toernooi aandacht is besteed en op een leuke manier in beeld gebracht!
  MVG,
  E.Huussen

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.