Het Groene Lintje voor Repair Café Bilthoven

Groene Lintje

Sofie Bakker en Anne Marie Gout van Repair Café Bilthoven krijgen het Groene Lintje uit handen van prof. dr. Klaas van Egmond

Vandaag kregen de initiatiefnemers van het Repair Café Bilthoven Sofie Bakker en Anne Marie Gout het Groene Lintje. De beide lintjes werden uitgereikt tijdens de nieuwjaarsreceptie van GroenLinks De Bilt door juryvoorzitter prof. dr. Klaas van Egmond. Het Groene Lintje is een blijk van waardering voor initiatieven en activiteiten die bijdragen aan een duurzame lokale leefomgeving.Uit de genomineerde kandidaten heeft de jury (bestaande uit Klaas van Egmond, Jan Hilbert, Fieke Faber en Roel Simons), de Groene Lintjes-dragers 2017 aangewezen. Criteria voor de jury-keuze zijn: impact, innovatief karakter, persoonlijke passie en inspirerend voor derden.

Het Groene Lintje is een blijkt van waardering voor initiatieven en activiteiten die bijdragen aan een duurzame lokale leefomgeving. Mooie projecten, bedrijven met lef en gedreven mensen die een duurzame wereld door hun inzet een stapje dichterbij brengen, worden door de uitreiking van het Groene Lintje in het zonnetje gezet. Het gaat hierbij om groen én sociaal: natuur, milieu en een leefomgeving die kansen biedt voor iedereen, nu en voor volgende generaties.

Het volgende Repair Café wordt gehouden op zaterdag 28 januari van 11.00 tot 15.00 uur

Meer weten over het Repair Café Bilthoven dat gehouden wordt in de WVT, KLIK hier.

KLIK ook voor een leuke reportage van DeBiltinBeeld.nl van het onlangs gehouden Repair Café.

Groene Lintje

Juryvoorzitter prof. dr. Klaas van Egmond

Groene Lintje Groen Links De Bilt

De Groene Llintjes werden opgespeld

Groene Lintje

Sofie Bakker en Anne Marie Gout gaven nog een toelichting over het Repair Café Bilthoven dat wordt gehouden in de WVT

Groene Lintje

Het was gezellig druk op de nieuwjaarsreceptie

Groene Lintje

GroenLinks De Bilt voorzitter Carla Wijers gaf een toelichting op de koers van GroenLinks

Groene Lintje

GroenLinks De Bilt Fractievoorzitter Anne de Boer vertelde het verhaal vanuit de fractie

Groene Lintje

GroenLinks wethouder Anne Brommersma hield een pittig betoog

Het Groene Lintje voor Repair Café Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

2 Reacties

  • Reageer
   Wies van Buren
   16 januari 2017 op 14:43

   Fantastisch, gefeliciteerd!

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.