Winterse plaatjes: Bilthoven berijpt en KOUD!

Meisjes op de fiets op weg naar school op het Kees Boekelaantje. Bilthoven berijpt

Er gebeurt op het moment niet zo veel in de gemeente, maar het is wel KOUD! Dus nog maar weer een paar winterse plaatjes. Dit keer van Bilthoven dat vanochtend berijpt wakker werd. Bilthoven berijpt.

Heidepark Bilthoven berijpt

Bilthoven berijpt

Het Heidemeertje ziet er KOUD uit!

Bospad in het Leyense Bos met berijpte bomen

Leyense pad

Weer: winterse plaatjes: Bilthoven berijpt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.