Ook zo’n zin om hier weer eens te schaatsen?

Schaatsen

Schaatsen op het Biltse meertje?

Wat is het alweer lang geleden dat we hier konden schaatsen! En wat was het leuk! Heeft u ook fijne herinneringen aan de ijsbaan op het Biltse Meertje? Deel ze met ons door te reageren op dit bericht.

schaatsen op het Biltse meertje

Biltse meertje

Biltse meertje

Schaatsen

DeBiltinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl delen via Facebook mag wel, graag zelfs! ©2017 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter