Kindertheaterfestival Huis op Hol groot succes!

Huis op Hol

Kindertheaterfestival Huis op Hol startte met het verhaal ‘Sok’

Afgelopen zondag stond Het Lichtruim op zijn kop. Kindertheaterfestival Huis op Hol met meer dan 100 bezoekers nam bezit van het theater en diverse ruimtes. Eerst was het de beurt aan Erika met de voorstelling ‘Sok’, daarna volgende er diverse workshops en een heuse circustheater voorstelling door Wietske Vogels.

De zalen zaten bomvol en het was een uitverkocht huis. De reacties waren heel enthousiast. Wat de organisatie betreft: voor herhaling vatbaar! Het was nog lang gezellig in Het Lichtruim en er werd na afloop fanatiek gehoepeld door kinderen en ouders. De kinderen, ja zelfs de allerkleinste, hielpen bij het opruimen; geen papiertje werd achtergelaten op de vloer!

‘De Rotte Herders’ namen kinderen en ouders mee naar de eerste voorstelling

In optocht ging het telkens naar de volgende act

Storyteller Erika met haar ‘Sok’

De kinderen leefde helemaal mee met Erika en de sok

Huis op Hol

Alles aan het decor kon bewegen, soms heel verrassend zoals een koffiebeker voor het ontbijt die van boven af over een glijbaantje naar beneden kwam glijden.

Kindertheaterfestival Huis op Hol groot succes!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.