Groots basket- en lijnbaltoernooi basisscholen HF Witte

Lijnbaltoernooi

Basket- en Lijnbaltoernooi Basisscholen HF Witte De Bilt

Deze week vindt vier dagen lang het basket- en lijnbaltoernooi plaats in HF Witte. Bijna alle basisscholen uit De Bilt doen mee aan dit enerverende en sportieve toernooi. Vier dagen lang lekker sporten in een ontspannen sfeer. Vandaag waren de Michaël, Nijepoort en Juliana aan de beurt.

De kinderen gingen er vol in en wilde natuurlijk graag winnen. Dat het vooral een sportiviteitstoernooi is zonder winnaars verminderde de inzet van de kinderen niet! Morgen is er nog een dag en dan zijn alle teams aan de bal geweest. Het toernooi is georganiseerd door de DELTA schoolsportcommissie.

Basketbal

Eentje uit het boekje

Lijnbaltoernooi

Vier dagen sportiviteit

Lijnbaltoernooi

Goed opgelost

Lijnbaltoernooi

Op weg naar een score?

Lijnbaltoernooi

Twee velden voor lijnbal

Lijnbaltoernooi

Een mooi sprong naar weer een punt!

Groots basket- en lijnbaltoernooi basisscholen HF Witte

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.