Repair Café WVT een komen en gaan

Repair Cafe

Repair Café WVT Bilthoven

Vandaag was het weer een komen en gaan van inwoners uit de gemeente De Bilt met hun defecte spulletjes. Van haarkrultang, via cassettespelers tot aan fietsen, van alles was te vinden tijdens het Repair Café in de WVT. Het team reparateurs stond klaar om de gestrande apparaten weer op gang te helpen.

Het waren soms wel uitdagende klussen. Een stofzuiger die dienst weigerde, een lekkende blender, een radiowekker met een eigen leven en noem zo maar op. Ook waren er opvallend veel naaimachines met een afwijking op de reparatietafels te vinden. De meeste apparaten keerde weer functionerende naar huis. In een enkel geval moest de reparatie achterwege blijven i.v.m. de veiligheid van de gebruiker. Het apparaat kan dan worden ingeleverd op de milieustraat voor demontage en recycling.

De volgende Repair Café’s:

Zaterdag 4 maart (in combi met 2dehands speelgoedbeurs van de WVT)

Zaterdag 20 mei

Zaterdag 1 juli

Steeds van 11-15 uur in de WVT, Talinglaan 10, Bilthoven.

Ook was het vandaag relatief druk in de fietsenwerkplaats

Een cassettedeck vormde een leuke uitdaging

Ook werden er diverse kledingstukken gerepareerd

Een grote voorraad kleurtjes in huis

Een haarkrultang op de reparatietafel

Een defecte stofzuiger was niet zo maar gerepareerd

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.