RSD verzorgt gastlessen Oranje Nassauschool ‘omgaan met geld’

Oranje Nassauschool

Tilly van Bussel geeft gastles over schuldhulpverlening bij Oranje Nassauschool

Schuldhulpverlener Tilly van Bussel van de Regionale Sociale Dienst, heeft op 26 januari  gastlessen verzorgd op Oranje Nassauschool in Bilthoven. Tweedejaars leerlingen van deze mavo kregen les over schulden.

Aan de orde kwamen onderwerpen als: Wat zijn schulden, hoe raak je in de schulden en wat moet je doen als schulden problematisch zijn geworden? Met filmpjes werden de lessen ondersteund. De gastlessen Omgaan met geld werden gegeven als onderdeel van het vak economie. Op 4 februari is het vervolg.

Samen voor De Bilt organiseert het project ‘omgaan met geld’, samen met MENS de Bilt. Het doel is om scholieren op een actieve manier te informeren over hoe je verstandig met geld omgaat, zodat ze niet in een problematische schuldsituatie terechtkomen.

Interesse in het project `omgaan met geld`? Ga voor meer informatie naar www.samenvoordebilt.nl of neem contact op via judith@samenvoordebilt.nl.

Oranje Nassauschool

Tilly van Bussel tijdens haar gastles

RSD verzorgt gastlessen Oranje Nassauschool ‘omgaan met geld’

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.