Prachtig sneeuwlandschap Leyense bos

Sneeuwlandschap

Prachtig sneeuwlandschap in Leyense bos Bilthoven

Gisteren was het even echt winter met een dik pak sneeuw. De vroege opstaanders werden getrakteerd op een landschap als een kerstkaart. Velen gingen dan ook snel op pad en sommigen met een slee. Het Leyense bos is dan een favoriete plek om te recreëren. De lange lanen geven dan een extra dimensie aan het winterse tafereel.

Het bord van Het Utrechts Landschap komt mooi uit in de sneeuw

De lange lanen van het Leyense bos komen mooi uit in dit winterse landschap

Echt genieten in zo’n mooi oud bos

Prachtig sneeuwlandschap Leyense bos

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.