Brandenburg Diplomazwemmen! Van Zwemdiploma A B C

Zwemdiploma

Alle 36 zwemmers voorzien van het Zwemdiploma A! Het dak ging er af!

Gisteren was het een drukte van belang in het zwembad Brandenburg. Het was diplomazwemmen-dag! Het was de hele dag een komen en gaan van zwemmers voor het Diploma A t/m, we hadden het idee Z. Iedereen nam gezellig zijn familie mee. Bovendien slaagde ze allemaal!

Wij pikte de sfeer mee van het Diploma A! De tribunes en rondom het zwembad was het afgeladen met ouder, grootouders, broertjes en zusjes. De sfeer zat er goed in, zeker toen iedereen was voorzien van een Diploma en een ererondje liep door het zwembad!

Kortom, weer een geslaagd evenement in Brandenburg!

De eerste oefening is zwemmen met kleren aan

Dan de afstanden

Bijzondere verrichtingen zoals het zwemmen door een gat onder water

Drijven als een zeester

En dan het felbegeerde papiertje

De trotse eigenaren van een heus Zwemdiploma A liepen een ererondje

En dan nog even traditioneel op de kiek!

Brandenburg Diplomazwemmen! Van Zwemdiploma A B C

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.