Nieuwe parkeerplaats Bilthoven Centrum

Parkeerplaats

Nieuwe parkeerplaats Bilthoven Centrum

Op het braakliggende terrein ten zuiden van het station, de zogenaamde ‘Driehoek’, zijn op dit moment parkeerplaatsen gerealiseerd. Voor de Driehoek – het gebied ten zuiden van het spoor, tussen beide onderdoorgangen –  zoekt Bilthoven nog een partij die onder andere een nieuwe parkeergarage wil realiseren. Blijkbaar wil men hierop vooruitlopen en alvast de parkeercapaciteit van Bilthoven Centrum uitbreiden.

Bilthoven Centrum Parkeren

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.