Aldi De Bilt en Bilthoven worden leverancier Voedselbank De Bilt

Aldi De Bilt

Fotobijschrift: Alfred en Lucas Voedselbank De Bilt en Tjalling filiaalmanager Aldi De Bilt

Sinds kort is aan de lijst met toeleveranciers van Voedselbank De Bilt ook de Aldi De Bilt en Aldi Bilthoven toegevoegd. Zij leveren dagelijks producten aan Voedselbank De Bilt.

Albert Schleifert, in zijn vrije tijd magazijnchef van Voedselbank De Bilt, vertelt: “Wij zijn als Voedselbank erg blij met de Aldi. Inmiddels ontvangen wij enkele dagen de producten van beide filialen. Wat opvalt is de hoge kwaliteit van de producten. Ook onze afnemers zullen hier erg blij mee zijn, want Aldi biedt een waardevolle aanvulling op ons assortiment.”

Filiaalmanager Aldi De Bilt Tjalling Beetstra

Tjalling Beetstra van Aldi De Bilt vindt het een goed initiatief dat ook Aldi zich nu leverancier van de Voedselbank kan noemen. “Wij reserveren voor Voedselbank De Bilt vooral groente en vlees, dat dagelijks wordt opgehaald door de chauffeurs van de Voedselbank,” aldus Tjalling. “Op deze manier kunnen we flexibel omgaan met de leveringen en kunnen zo ons steentje bijdragen aan Voedselbank De Bilt.”

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.