Startsein NLdoet 2017 in De Bilt

NLdoet 2017

De beide wethouders werkten ook bij het aardbeien planten goed samen

Vanmorgen gaven de wethouders Anne Brommersma en Ebbe Rost van Tonningen het startsein voor NLdoet 2017 voor de gemeente De Bilt. Met het planten van de eerste aardbeien van het seizoen in de groentetuin van Zorgboerderij Burenveld, was dit het teken voor vele honderden vrijwilligers om op diverse plaatsen in de gemeente De Bilt twee dagen lang aan het werk te gaan.

De aankomst van wethouder Ebbe Rost van Tonningen en de directeur van MENS De Bilt Evelien Ribbens was bijzonder. In het kader van de ‘aftrap’ van Fietsen Alle Jaren zijn beiden met een riksja naar de officiële opening van NLdoet  gefietst.

Leerlingen Praktijkschool en ambtenaren gemeente De Bilt

Leerlingen van de praktijkschool Dijnselburg en ambtenaren van de gemeente De Bilt maken deze dag de de diverse klussen op Burenveld af. Zaterdagavond volgt een verslag op DeBiltinBeeld.nl met nog een tal van vrijwilligersklussen in de gemeente De Bilt in het kader van NLdoet.

NLdoet wordt in De Bilt georganiseerd door Samen voor De Bilt en MENS De Bilt.

Eveline Ribbens en Ebbe Rost van Tonningen werden op een originele manier naar de start gebracht

Ebbe had voor Anne Brommersma een cadeautje meegebracht in de vorm van een paar laarzen

Na een korte toespraak van Anne ging men snel aan het werk

Even een uitleg en kon het planten beginnen

Als een geoliede machine gingen beiden aan de slag

Startsein NLdoet 2017 in De Bilt

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2019 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.