Verkiezingsavond bij Van Miltenburg! Woensdag 15 maart!

Verkiezingsavond

Van Miltenburg Bilthoven Verkiezingen 2017! Maak het mee! Verkiezingsavond!

Woensdag 15 maart a.s. zijn de landelijke verkiezingen. Wil je op een gezellige en ongedwongen manier de uitslagen bijhouden? Kom dan naar Eetcafé Van Miltenburg. Deze avond vanaf 20.30 uur, worden de uitslagen op de voet gevolgd. Bovendien zijn vele fracties en leden van politieke partijen uit de gemeente De Bilt aanwezig!

Verkiezingsavond bij Van Miltenburg!

Politieke partijen, nog niet aangemeld? Kom naar Van Miltenburg. Of je nu op winst staat of een verlies moet incasseren. Deze avond is Eetcafé Van Miltenburg de smeltkroes van de politieke partijen. Uiteindelijk moeten we het samen doen! Bovendien sluit Van Miltenburg niemand uit! Een kans om met elkaar te vieren of te verwerken. Alleen samen komen we er!

Inmiddels zijn er al een groot aantal toezeggingen van politieke partijen die deze avond aanwezig zullen zijn.

Tot de 15e! De bitterballen zijn GRATIS!

Verkiezingsavond

Verkiezingsavond bij Eeetcafe Van Miltenburg, Bilthoven

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.