MENS Maatjesproject inloop voor de 1e keer

Maatjesproject

MENS De Bilt Maatjesproject Inloopmiddag MENS met Elaar

Afgelopen donderdag organiseerde MENS De Bilt voor het eerst keer de inloopmiddag voor het Maatjesproject. Een gelegenheid om uw vragen over maatjes en maatje worden te beantwoorden.  Deze maatjes inloop wordt een keer per maand georganiseerd in Servicecentrum MENS De Bilt, Prof. Dr. PJW Debijeweg 1, 3731 MA  De Bilt. 

Het Maatjesproject van MENS De Bilt is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich graag inzetten voor hun medemens. U kunt denken aan bijvoorbeeld samen koffie drinken, wandelen,   lachen, praten, boodschappen doen enz. Voorbeelden die voor velen heel normaal zijn, maar die het leven van de ander  weer een stuk plezieriger maken als ze dat samen met een maatje kunnen doen.

Aanmelden en informatie over het Maatjesproject

Meer informatie over maatje worden of op de hoogte blijven van de inloopmiddagen, mail dan naar  MENS met Elkaar mensmetelkaar@mensdebilt.nl, of bel naar 030-7440595 en vraag naar Angela de Koster of Astrid Kloosterziel of kijk op op de website van MENS met Elkaar.

Maatjesproject

Angela de Koster in gesprek met maatjes

Maatjesproject

Astrid Kloosterziel beantwoordde menige vraag deze middag

Maatjesproject

Een gezellig hoekje in Restaurant Bij de Tijd

 

 

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.