‘Wat Beweegt Jou?’ op Wereld Waterdag?

Veel leerlingen hadden hun bidon op Wereld Waterdag meegenomen naar school

De Buurtsportcoaches van MENS De Bilt zijn begin dit jaar gestart met een nieuw project voor de gemeente De Bilt om een slag te maken in de bewustwording van een gezonde leefstijl: ‘Wat Beweegt Jou (voor een gezondere leefstijl)?’ Vandaag op Wereld Waterdag, werd er nog eens extra aandacht aan besteed op een viertal scholen in De Bilt. Vanmorgen deed wethouder Madeleine Bakker-Smit de aftrap op de Regenboog en wij gingen met Buurtsportcoach Thijs Janmaat op bezoek bij de Patioschool.

De kinderen van deze vier scholen dronken vandaag alleen water. Dat gold bovendien ook voor de leerkrachten en medewerkers van de scholen. Een dagje geen limo, koffie of andere vaak te zoete drankjes, alleen maar zuiver drinkwater. Op deze manier werd het project ‘Wat Beweegt Jou’ nog een keertje extra onder de aandacht gebracht op de Internationale Wereld Waterdag.

Wie heeft er zo’n bidon?

Degenen die nog niet een bidon hadden kregen er een van Thijs

Waar ging het ook alweer over? Thijs vertelde.

Ook in groep 7 wisten ze feilloos waar het over ging

Wat Beweegt Jou?

Voor meer informatie over ‘Wat Beweegt Jou’ KLIK hier.

‘Wat Beweegt Jou?’ op Wereld Waterdag?

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.