De Rooij dé Volkswagen, Audi, Škoda Servicedealer voor De Bilt en omstreken

Autobedrijf De Rooij

Michel, Lars, Patrick en Rutger het service/receptieteam van Autobedrijf De Rooij De Bilt / Bilthoven

Bij Autobedrijf de Rooij bent u welkom met uw privé-, zakelijke- en leaseauto voor onderhoud en garantie. “Het maakt ons niet uit waar u de auto heeft gekocht,” vertelt servicemedewerker Patrick. “Een team van vakkundige en hoog opgeleide medewerkers staat altijd klaar. Als Volkswagen, Audi, Škoda Servicedealer zijn wij niet alleen de specialist in het onderhouden van nieuwe modellen, maar zeker ook van de oudere bouwjaren. Wij vinden het bovendien leuk als men gewoon even langs komt voor een kennismaking!”

Autobedrijf De Rooij is al sinds 1928 gevestigd in De Bilt/Bilthoven. Het is dus echt een dorpsgarage met een lange staat van dienst. Als je al zo lang bestaat kan dat maar een ding betekenen. De service moet top zijn! Niet voor niets groeit het aantal klanten nog steeds, die bovendien steeds vaker ook uit de regio komen.

Top Serviceteam Autobedrijf De Rooij

Het service/receptieteam van De Rooij bestaat uit vier gedreven jonge mannen die rijders van Volkswagen, Audi en Škoda mobiel houden. “Wij spelen snel in op een vraag als er een APK of onderhoud aan zit te komen en natuurlijk als er een reparatie moet worden uitgevoerd,” vertelt Michel. “Wij zorgen bovendien dat u als automobilist mobiel blijft. Met de gratis haal- en brengservice, met een leenfiets of -elektrische scooter en natuurlijk ook met een leenauto voor een aantrekkelijk servicetarief!”

Kwaliteit en origineel

Omdat Autobedrijf de Rooij een Erkend Servicedealer is, werken zij uitsluitend met hoog, door Volkswagen en Audi, opgeleide autotechnici. Dat geldt ook voor het receptieteam. “Ook wij zijn regelmatig in de schoolbanken van het moederbedrijf Volkswagen te vinden,” vult Rutger aan. “Vanzelfsprekend werken wij met de originele onderdelen en bieden tevens fabrieksgarantie op reparatie en onderdelen.”

Klanten aan het woord

De klanten die we spreken zijn allemaal ronduit tevreden over De Rooij. Goede service, maar vooral dat het service/receptieteam de klanten goed op de hoogte houdt van de vorderingen van de reparatie, valt menigeen op. Bovendien kent het serviceteam welhaast alle klanten bij naam en niet als ‘kenteken’. Ook de gezellige ‘wachtkamer’ spreekt menigeen aan. “De koffie is lekker hoor,” vertrouwt een klant ons toe.

Kortom, schroom niet om gewoon eens een kopje koffie te komen drinken bij De Rooij en kom zelf de sfeer proeven van dit servicebedrijf. Maak kennis met het service/receptieteam en spreek met hen door wat u van hen verwacht. “Wij zijn overtuigd dat we hen niet teleur zullen stellen,” vult Patrick nog aan.

Voor meer informatie: www.de rooijauto.nl

Autobedrijf De Rooij

C. de Haasweg 12

3721 TK Bilthoven

030-2204836

info@derooijauto.nl

Openingstijden werkplaats:

Maandag t/m vrijdag          07.30 – 17.30 uur

Zaterdag                               09.00 – 12.30 uur

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.