Supermarktactie Voedselbank bij PLUS Bilthoven

PLUS Bilthoven

Voedselbank De Bilt inzamelingsactie bij PLUS Bilthoven

Supermarkt PLUS Bilthoven hield afgelopen zaterdag een actie voor Voedselbank De Bilt. Klanten werden gevraagd of zij iets wilden kopen voor hun ‘dorpsgenoten in nood’. Het ging vooral om lang-houdbare producten, die te vinden waren op een speciale stelling in de supermarkt. De Soroptimisten hielpen de klanten bij het maken van de keuze. 

Na het afrekenen van de boodschappen konden klanten de gekochte artikelen achterlaten bij een van de vrijwilligers van Voedselbank De Bilt, die ter plekke waren. De PLUS en de Voedselbank De Biltspreken van een zeer succesvolle actie! Het resultaat was overweldigend! Er zijn meer dan vijftig propvolle, topzware kratten verzameld.

Velen droegen hun steentje bij aan de Voedselbankactie

Vooral houdbare producten stonden deze keer op het verlanglijstje van Voedselbank De Bilt

Het ging dusdanig hard met de artikelen dat twee man nodig was om telkens de producten aan te vullen

Buiten konden de producten worden afgegeven

Voor meer informatie over Voedselbank De Bilt KLIK hier

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.