GILDE Personeel vrijdagmiddagborrel gezellig en nuttig

vrijdagmiddagborrel

Gilde Personeel vrijdagmiddagborrel gezellig en nuttig voor de onderlinge verbondenheid

“Elke vrijdagmiddag hebben wij een borrel voor onze uitzendkrachten,” vertelt Erwin Wever van GILDE Personeel. “Een gezellig maar vooral nuttig moment in de week om elkaar te ontmoeten en even bij te praten hoe het gaat op het werk. Op deze manier hebben onze mensen het gevoel bij een hechte club te horen die hen ook ondersteund waar nodig!”

Afgelopen vrijdagmiddag waren wij door Erwin uitgenodigd om langs te komen met de camera. Even de sfeer te proeven en de medewerkers van GILDE Personeel te ontmoeten. De persoonlijke benadering van GILDE valt de medewerkers op. Een van hen vertelde dat hij ooit voor een uitzendbureau had gewerkt, maar nooit iemand van hen had ontmoet. Alles ging via de mail en de telefoon. “De aanpak van GILDE bevalt mij veel beter. Je kunt altijd terecht en de vrijdagmiddagborrel is een goed moment om ook collega’s te ontmoeten en ideeën uit te wisselen én voor de onderlinge verbondenheid.”

Even bijpraten met de collega’s

Opleidingen

“Door het informele karakter van deze bijeenkomst kom je sneller dingen en zaken te weten over hoe het gaat op het werk,” vertelt Kimberly van Schaik van GILDE Personeel. “Je kunt dan adequaat inspelen op de situatie bijvoorbeeld als de medewerker een stukje opleiding wil hebben. Wij kunnen dat voor hem of haar verzorgen. Verder is de bijeenkomst ook bedoeld als een waardering voor onze mensen. Zij werken immers hard voor onze klanten.”

Stagiair Timon heeft zin om aan de slag te gaan bij GILDE Personeel

Stagiaire Timon

Ook ontmoeten wij deze middag stagiair Timon. Hij gaat vanaf de komende week twee maanden stage lopen bij GILDE Personeel. Timon volgt de opleiding Junior Accountmanager bij het MBO Utrecht. Timon heeft er zin in om het geleerde in de praktijk te brengen en is blij met zijn keus voor GILDE Personeel. “Het is een dynamisch bedrijf, waar je zowel met klanten heb te maken als met vakkrachten en zo vraag en aanbod bij elkaar brengt,” vertelt Timon. “Ik zie dit als een bijzondere uitdaging en een unieke kans om hier te mogen werken.”

Op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar werk? En jouw ambitie ligt in de bouw, techniek, infra of misschien wel in het groen, dan ben je bij GILDE Personeel op de juiste plek. Er is op dit moment veel vraag naar zowel vakkrachten als aanpakkers.

Erwin Wever van GILDE Personeel hierover: “We merken dat de economie weer aantrekt, zeker als het gaat om technische beroepen. Maar ook aanvragen voor het aankomende schilders seizoen en voor bijvoorbeeld groenprojecten nemen steeds meer toe. Kortom, mensen gevraagd!”

Wat zoeken jullie concreet? Kimberly van GILDE Personeel hierover: “In de bouw zijn wij per direct opzoek naar stukadoors en vooral schilders! In de techniek zijn dit bijvoorbeeld elektriciens maar ook de hulpmonteurs voor in de installatietechniek. We merken dat de vraag steeds groter wordt naar deze vakmensen.”

“Wat infra betreft gaat het vooral om grondwerkers, als ze dan ook nog ervaring hebben met riool aansluiten kunnen we ze snel aan het werk zetten.” aldus Erwin. “En in het groen zijn wij doorlopend op zoek naar groenvoorzieners & hoveniers” vult Kimberly aan. “Het seizoen hiervoor is nú en dat is duidelijk te merken.”

Kortom, GILDE Personeel kan en wil graag mensen hebben die willen werken! Ook als je naast bijvoorbeeld een studie af en toe wat dagen beschikbaar bent voor werk!

Bel voor een afspraak 030 633 8672 Of verstuur je CV via de website. www.gildepersoneel.nl
P.C. Staalweg 70, 3721 TJ Bilthoven (Larenstein)

Een pijltje gooien kan ook tijdens de vrijdagmiddagborrel op Larenstein

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.