Zomerklokjes bloeien op Sandwijck: pure schoonheid!

Zomerklokjes bloeien op Sandwijck

Het lijkt wel of ze van de ene dag op de andere uit de grond gekomen zijn: de zomerklokjes op Sandwijck staan te bloeien dat het een lieve lust is!

Sneeuwklokjes en krokussen zijn nu uitgebloeid. Ook de narcissen lopen op hun eind. Maar de zomerklokjes staan er fris en elegant bij. Pure schoonheid!

Wat een heerlijk sschouwspel!

Langs de sloot

Zomerklokjes bloeien op Sandwijck

Pure schoonheid!

Zomerklokjes bloeien op Sandwijck

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.