Rommelmarkt Ben Labre gezellig druk

Ben Labre Rommelmarkt: “Even kijken wat het precies is, het lijkt wel een ….. oh ja, dat is het”

Afgelopen zaterdag was de jaarlijkse rommelmarkt van Scoutinggroep Ben Labre. Er was veel ingezameld voor dit evenement en de kramen waren dan ook rijk gevuld met de leukste spulletjes tegen scherpe prijzen. Bij aanvang al was het gezellig druk en stonden de mensen al in de rij te wachten tot dat de hekken open gingen.

Het weer zat ook mee, dus een groot deel van de spulletjes konden buiten worden uitgestald. Het was een succesvolle verkoping, die geheel ten goede komt aan de clubkas van Ben Labre.

Potten en pannen

Ben Labre

Skischoenen

Kijk eens, een stukje nostalgie, een kleurvergroter van Durst!

Ben Labre

Poppenweesjes op zoek naar een verzorger

Ben Labre

Veel leuke curiosa

Ben Labre

De organisatie (moeder en dochter) kijken terug op een geslaagde dag!

Rommelmarkt Ben Labre gezellig druk

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.