‘Zing mee voor de Vierstee!’ was weer een groot feest!

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

Indisch koor Lagu Jiwa uit De Bilt was een van de deelnemende koren

Na het enorme succes van de eerste Vierstee-meezingavond kon het natuurlijk niet uitblijven. Er moest een vervolg komen. Afgelopen zaterdag was het dan zover! Acht lokale top acts, zo’n 150 medewerkers, heerlijke meezingnummers, een prachtige band en een uitverkochte zaal. Het programma van de avond was heel gevarieerd, met prachtige nummers verzorgd door het Algemeen Zangkoor Maartensdijk, het Indisch koor Jagu Jiwa uit De Bilt, Anneke Iseger met een gevarieerd programma en met de Smartlappenkoor Sterk Spul.

Na de pauze was het gospelkoor Sparks of Joy uit Westbroek aan de beurt, evenals Jool entertainment met een verrassend optreden. Daarna Sojater uit Maartensdijk begeleid door de band De Gasten en uiteraard de Harmonie Kunst en Genoegen, die met een Queen repertoire de avond afsloot met natuurlijk ‘We are the Champions’. Na afloop kon er nog gezellig nagepraat worden en bleef de band De Gasten nog lekkere muziek spelen.

Overdracht sleutel Vierstee

Tijdens deze avond werd symbolisch de sleutel van de Vierstee overhandigd aan bouwbedrijf Vaessen, waarmee de renovatie echt kan gaan beginnen! Ook werd het bedrag bekend gemaakt dat de actie ‘Vierstee 2.0’ tot nog toe heeft opgeleverd. Kortom, een heel leuke en bijzondere avond!

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

Spreekstalmeester voor deze avond was Rolaf van Leeuwen

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

Het eerste optreden was van Algemeen Zangkoor Maartensdijk

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

Er werd flink meegezongen door de aanwezigen

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

AZM op volle sterkte!

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

Indisch koor Jagu Jiwa uit De Bilt moest zelfs nog een refrein opnieuw zingen van Rolaf, zo mooi!

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

De zaal werd helemaal meegnomen met deze mooie liederen

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

Een officieel moment tussendoor. Edwin Plug gaf samen met wethouder Madeleine Bakker-Smit symbolisch de sleutel van de Vierstee aan de heer Cees van Bezouw van Bouwbedrijf Vaessen die inmiddels al aan de buitenzijde is begonnen met de renovatie en nu ook naar binnen kan!

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

Anneke Iseger was weer flink op dreef. Zeker met ‘Als ik boven op de Dom sta’ het Utrechtse volkslies

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

De leden van Kunst en Genoegen, die later deze avond ook nog een uitvoering gaven, zongen uit volle borst mee

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

Smartlappenkoor Sterk Spul met op de accordion wethouder Ebbe Rost van Tonningen, zorgde voor de nodige meezingers!

Zing mee voor de Vierstee Maartensdijk

Ook wethouders Madeleine Bakker-Smit en Hans Mieras zongen maar al te graag mee

‘Zing mee voor de Vierstee!’ was weer een groot feest!

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2021 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.