Fractievoorzitter SP gaat de Provinciale Staten in

Menno Boer van SP De Bilt

Menno Boer SP De Bilt is vereerd met zijn benoeming

Menno Boer zal, door het afscheid van Ad Meijer als fractievoorzitter SP in de Provinciale Staten, de vrijgekomen zetel in de Statenfractie gaan bezetten. Menno zal deze functie erbij gaan doen. Voor de SP-fractie in de gemeenteraad zal dit geen gevolgen hebben, hij blijft gewoon fractievoorzitter in De Bilt.

Menno Boer: “Ik ben vereerd met de benoeming en de aanstaande installatie, maar vind het zelf erg jammer dat Ad Meijer de Statenfractie verlaat. Hij was niet alleen een gedegen fractievoorzitter maar ook een een prachtige debater en zal ongetwijfeld als gedeputeerde in Flevoland ook schitteren. Ik heb vaak van zijn verbale kunsten kunnen genieten in de vorige periode ”

Menno krijgt de portefeuille Bestuur, Europa en Middelen in zijn beheer. “Het is een portefeuille die ik nog niet eerder heb gehad, dit is dus weer een prachtige uitdaging.” Op 29 mei a.s. wordt Menno geïnstalleerd.

Fractievoorzitter SP gaat de Provinciale Staten in

DeBiltinBeeld.nl (onderdeel van HLP images) brengt regelmatig foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan éérst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl mogen als geheel via een link gedeeld worden op Facebook. Individuele foto's echter niet! ©2020 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.