Reiger op jacht bij het Heidemeertje Bilthoven

Reiger op jacht Heidemeertje Bilthoven

Heidemeertje reiger op jacht Bilthoven De Bilt

Bij het Heidemeertje is het tegenwoordig een gekwaak van jewelste! Luidkeels geven de heren kikkers aan dat ze er zijn. Niet altijd even verstandig, want dat trekt ook de aandacht van deze reiger……

Het valt ook niet mee om hier de kikkers te ontwaren

Reiger op jacht

DeBiltinBeeld.nl brengt dagelijks foto’s en verhalen over de zes kernen van de gemeente De Bilt. Wil je geen enkele fotoserie missen? Like dan de DeBiltinbeeld.nl op Facebook. Heb je zelf een idee voor een verhaal of een tip voor een onderwerp, mail dan naar info@DeBiltinBeeld.nl.
Al het beeldmateriaal (foto’s) en teksten van DeBiltinBeeld.nl zijn, tenzij anders vermeld, auteursrechtelijk beschermd. Wilt u een of meerdere beelden gebruiken of elders publiceren? Neemt u dan eerst contact op met de DeBiltinBeeld.nl-redactie. Dat kan hier. De berichten van DeBiltinBeeld.nl delen via Facebook mag wel, graag zelfs! ©2017 HLP images.nl

Voor Jou Uitgezocht

Geen reacties

Laat een reactie achter